Spotify gratis voor mobile en tablets

Spotify heeft sinds woensdag een gratis versie voor smartphones en tablets. Met spotify kan je muziek beluisteren en sinds woensdag op je smartphone en tablet gratis!

Eerder kon je op je computer al gratis muziek beluisteren van Spotify maar nu ook via je gsm. Het enige nadeel eraan is dat na drie of vier nummers je een reclameonderbreking krijgt. Dat is echter geen probleem voor degenen die genieten van het gratis initiatief. Als je reclame echt wil vermijden, moet je een betalend abonnement nemen.

Spotify heeft wereldwijd 24 miljoen gebruikers, waarvan 1/4 van de gebruikers een abonnement heeft. Dus allen naar Spotify om gratis goede muziek te kunnen beluisteren!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized by ditteinsideout. Bookmark the permalink.

About ditteinsideout

Hey! Ik ben Ditte en ben 24 jaar. Op mijn negende kreeg ik de diagnose PDD-NOS, een vorm van autisme. Ik kwam er pas op mijn vijftiende achter dat ik autisme heb. Het was een hele grote schok voor me. In deze blog schrijf ik over het leven met autisme en wat ik heb meegemaakt. Lees, geniet, huil... Wie weet herken je jezelf er wel in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s