Netwerk uitbouwen op Twitter

Eens je een artikel geschreven hebt, wil je natuurlijk dat dat gelezen wordt. Twitter is daarvoor een handig hulpmiddel dankzij de zogenaamde hashtags, maar bij vaste volgers is de kans uiteraard groter dat je tweet (met gekoppelde content) gelezen wordt. Maar hoe aggregeer je die volgers? Hieronder vind je drie gemakkelijke manieren.

Twitter Analytics
“Find, analyze and optimize for social growth” is de slagzin van Twitter Analytics. Het zorgt er dus voor dat je gepaste volgers snel en gemakkelijk kan vinden en analyseren.
TweetSpeed
TweetSpeed zou dé oplossing zijn om meer gerichte followers op te bouwen. Het redeneert volgens het principe “volgen doet gevolgd worden”, maar die garantie heb je natuurlijk niet. Daarbij is de tool best duur, maar voor bedrijven kan TweetSpeed een gemakkelijke manier zijn om nieuwe klanten aan te trekken.
Twellow
Van het begrip Yellow Pages heb je vast al gehoord. Daarvan is de naam “Twellow” afgeleid. Die tool is dan ook een soort telefoonboek voor Twitter. Het werkt in verschillende categorieën, gebruiksvriendelijk!
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s