Ex-hoofdredacteur De Morgen start nieuwssite

Ex-hoofdredacteur van De Morgen, Wouter Verschelden, gaat dit jaar nog een gratis nieuwswebsite lanceren.
Samen met twee andere ex-werknemers van de Persgroep nam hij dit initiatief. Het grootste deel van de financiering komt van de journalisten zelf, maar ze hopen toch een groot marktaandeel veroveren in de online media.

Het is een hele onderneming om een gratis nieuwssite te lanceren. Het is niet simpel om de site te financieren als mensen niet moeten betalen voor de artikels. Langs de andere kant is een nieuwe nieuwssite altijd interessant. Toch zal het niet simpel zijn om er een succes van te maken. Er bestaan er al heel veel dus er zal een speciale toets aan gegeven moeten worden eer het een succes wordt. Een voordeel is wel dat het gratis zal zijn, de meeste nieuwssites zijn/worden betalend deze dagen. Toch zal Wouter Verschelden origneel uit de hoek moeten komen om mensen te lokken. Veel succes Wouter!

Advertisements
This entry was posted in Uncategorized and tagged , by ditteinsideout. Bookmark the permalink.

About ditteinsideout

Hey! Ik ben Ditte en ben 24 jaar. Op mijn negende kreeg ik de diagnose PDD-NOS, een vorm van autisme. Ik kwam er pas op mijn vijftiende achter dat ik autisme heb. Het was een hele grote schok voor me. In deze blog schrijf ik over het leven met autisme en wat ik heb meegemaakt. Lees, geniet, huil... Wie weet herken je jezelf er wel in!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s